amenajari interioare Va stam la dispozitie cu o gama complexa de produse, respectiv: ferestre, usi interioare si de acces, vitrine, inchideri de balcoane si terase, pereti cortina, termopane; decoratiuni ferestre, respectiv: jaluzele verticale, rulouri exterioare, rulouri textile, plase impotriva insectelor, glafuri interioare si exterioare, precum si servicii de renovari, finisaje si amenajari interioare. Alaturi de designul original si paleta coloristica deosebita  a produselor noastre , este calitatea, pentru realizarea diverselor termopane folosindu-se materii prime de la renumiti producatori europeni: tamplarie Salamander, Rehau, Veka, feronerie Roto, GU sau Vorne.

Domeniul nostru principal de activitate este proiectarea, construcamenajari-interioaretia si montajul de ferestre cu Tamplarie PVC si Geam Termoizolant . In constructia ferestrelor noastre folosim doar materiale de calitate superioara, fabricate in Germania, principalul furnizor fiind Salamander. Vrem sa oferim in acelasi timp si sisteme economice, folosind profile autohtone, marca Ramplast , nefacand in schimb compromisuri ce ar putea scadea calitate produselor noastre .

amenajari-interioareFiind in plina dezvoltare, am creat si departamentul de CONSTRUCTII – RENOVARI, FINISAJE & AMENAJARI INTERIOARE și EXTERIOARE. Dispunem de personal de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente. Suntem o echipă tânără cu experienţă în toată gama de amenajări interioare şi exterioare. Fie că e vorba de mici renovări sau lucrări complexe de design, amenajări şi execuţie, îţi stăm cu placere la dispoziţie la orice oră. Echipa noastră execută servicii complete de amenajări interioare şi exterioare, design, renovări şi reparaţii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spaţii comerciale, birouri, instalaţii electrice, termice şi sanitare, precum şi servicii de mentenanţă.

Ganditi-va un pic cum ar fi viata noastra daca n-am adauga in ea un strop de lux sau de finete? Cu siguranta ar fi o viata monotona. Toti oamenii se identifica intr-o oarecare masura cu luxul si mai ales cu eleganta fie ca vor sa recunoasca sau nu. Daca simtiti ca va regasiti intr-un asemenea stil de amenajare interioara nu ezitati sa contactati echipa noastră. Executam proiecte de Amenajari interioare – Case – Vile -spatii HoReCa, office, publice sau rezidentiale. Amenajari case clasice / moderne in Bucuresti decorate in stil neo clasic, clasic de lux, clasic baroc sau modern si tot ceea ce reprezinta sfera elegantei si a frumosului. Folosim materiale de cea mai inalta calitate de la producatori de top.  Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de amenajari interioare case moderne realizate in Bucuresti cu materiale premium de design. Noi putem reusi sa va transformam locuinta intr-un spatiu de lux autentic si rafinat. Exista evident riscul ca luxul sa capete conotatii exagerate sau deranjante si nu ne dorim asta. De aceea este bine sa apelati la echipa noastra de designeri si arhitecti de interior care sunt specialisti ai elementelor de art nuveau, foarte intalnite in amenajarile clasice de lux, in alegerea unui mobilier cat mai rafinat si mai potrivit pentru gustul si sufletul dumneavoastra dar mai ales in a crea o atmosfera speciala din locuinta dumneavoastra in intreg ansamblul. Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei, apartamentului,biroului, etc.,  echipa noastră iți sta la dispoziție cu idei și soluții personalizate.

Domeniul amenajarilor interioare este cuprins complet de compania noastra de la gleturizugraveli interioarezugraveli exterioareplacari gresie si faiantascafepereti despartitori, la aer conditionat, instalatii sanitare si electricemobilier la comanda, pana la tamplarie PVC sau Aluminiu.

Echipa noastră de personal calificat excuta orice tip de lucrări de la instalații sanitare-electrice, rigips, compartimentări, montaj uși, montaj parchet, uși de sticlă și alte lucrări in funcție de necesitațile spațiului si a dorinței clienților noștri. Clientii nostri au  posibilitatea de a opta pentru o gama completa si complexa de servicii.

Plecand de la ipoteza dorintei si motivatiei, nimic nu este imposibil, prin profesionalism si promptitudine am reusit sa realizam lucrari de amenajari interioare la cele mai inalte standarde, iar experienta ulterioara a adus un plus calitatii in ceea ce facem.

Ne caracterizeaza profesionalismul, atentia la detaliu si imbinarea elementelor de la provensal la modern, incat niciun client nu pleaca nemultumit, iar feedback-ul dumneavoastra conteaza pentru noi. Impreuna cu ideile dumneavoastra si experienta noastra putem pune in valoare spatiul de lucru, ii putem personaliza aspectul si designul.

Deoarece pretul si calitatea sunt primordiale, compania noastra va ofera cel mai bun raport pret/calitate, cu o pregatire temeinica in domeniul amenajarilor si constructiilor, specialistii nostri in amenajari interioare nu fac rabat de la calitate, utilizand cele mai moderne echipamente. Credem in prosperitatea clientilor nostri si implicit, a noastra, prin acestia si prin lucrarile pe care le oferim cu profesionalism. De aceea obiectivele noastre se bazeaza in primul rand pe calitatea lucrarilor si suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va fi conforma cu cerintele si asteptarile dumneavoastra.

        Suntem de asemenea specializati in urmatoarele tipuri de amenajari interioare și exterioare:
 • Amenajare apartamente;
 • Amenajari interioare/exterioare birouri;
 • Amenajarea spatilor comerciale;
 • Amenajari interioare/exterioare vile si case;
 • Amenajari interioare/exterioare de orice tip.
 • Amenajari birouri;
 • Amenajari spatii comerciale;
 • Amenajari showroom;
 • Amenajari spatii vanzari;
 • Amenajari restaurante;
 • Amenajari cafenele;

Garantia oferita de compania noastra este de minim 24 luni pentru orice lucrare efectuata!
Suntem o echipă tânără cu experienţă în toată gama de amenajări interioare şi exterioare. Fie că e vorba de mici renovări sau lucrări complexe de design, amenajări şi execuţie, îţi stăm cu placere la dispoziţie la orice oră cu echipele noastre de muncitori calificaţi. Echipa noastră execută servicii complete de amenajări interioare şi exterioare, design, renovări şi reparaţii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spaţii comerciale, birouri, instalaţii electrice, termice şi sanitare, precum şi servicii de mentenanţă.

Amenajări interioare – finisaje, renovări, tencuieli interioare, zugrăveli, placări pereţi şi plafoane gips-carton (rigips), placări gresie şi faianţă, parchet, izolaţii fonice şi termice, montat uşi, execuţie mobilier, servicii de design etc.

Amenajări exterioare – tencuieli exterioare, tencuieli decorative, termoizolaţii, montaj pavele etc.

Serviciile noastre includ pe lângă lucrările propriu-zise de amenajări, suport tehnic pentru diversele probleme care apar în lucrările de amenajare, servicii de design şi arhitectură, procurarea şi consultanţă în alegerea materialelor, pregătirea zonei de lucru, cât şi curăţarea spaţiilor după execuţia lucrărilor.